Familiebedrijf

                                                                                           Op de foto: Kees, Hermine, Sanne, Jesse, Chris en Mirte

 

Op 1 april 2006 opende wij onze theetuin. Er werd een lintje doorgeknipt, de koffie en thee werd uitgedeeld en daar stonden we, klaar voor een nieuw avontuur.

 

Wij zijn Kees en Hermine, de eigenaren van de theetuin. Hermine is het creatieve brein achter de theetuin. Zij richt het binnen gedeelte in en bedenkt de samenstelling van onze menukaart. Iedere dag is zij in de theetuin, om haar gasten te ontvangen. Kees zorgt voor het onderhoud van de tuin. Hij heeft de tuin zelf ontworpen. Daarnaast helpt Kees Hermine wanneer dit nodig is.

 

We hebben vier kinderen. Onze oudste dochter, Sanne (23) helpt veel in de bediening. Zij helpt met het organiseren van feesten en draagt daarnaast graag een steentje bij op de achtergrond. Onze twee zoons, Jesse en Chris (beiden 21) helpen met het onderhoud van de tuin. Daarnaast zijn zij de schipper en gids van onze Boskoopse schouwen. Mirte, onze jongste dochter (12) is nog druk bezig met haar school. Zij ziet zichzelf over een aantal jaar ook wel in de theetuin werken.

 

Het is een drukke bedoening; een groot gezin in combinatie met ons eigen bedrijf. Toch kunnen we er allemaal erg van genieten!